Otthon

Ezek lesznek a jövő év legnépszerűbb konyhatrendjei

Éveken át a fehér konyhák uralták a Pinterestet, de most végre beköszöntött a változás.

Megérkeztek a 2018-as konyhatrendek a Pinterestre, és odáig vagyunk értük! Végre nem a steril és hideg stílus az uralkodó, hanem a lazább, vidámabb, mégis letisztult formák. 

Sötétebb padlók

Elképesztő kontrasztos és szuper kinézetet ad a konyhának, ha világosak a falak és a bútorok, a padló pedig nagyon eltérő, sötét színekben pompázik. Extra tipp: ha a bútorok lábát is hasonlóan sötét színűre fested.

Van élet a bézsen túl is

Például a szürke és a bézs ötvözéséből nagyon vagány dolgok születhetnek. Egy kékesszürke árnyalatú bútor vagy akár fal elegáns és domináns.

A metál újra trendi

A nyitott polcrendezési trend népszerű marad jövőre is, ezért miért ne pompázhatnának fémes színekben? Kombináld őket rézeszközökkel, -edényekkel, és figyelj az olyan kiegészítőkre is, mint a szegecsek és fogantyúk. 

Dizájn tetőtől talpig

Ne felejtsd el a padlóburkolatot sem, válogass kedvedre a csempék közt. Egyre elterjedtebb a mintás padló a konyhában. Ha pedig igazán bevállalós vagy, helyezz szőnyeget a konyhába. Egyedi és mutatós megoldás.

Válassz fekete szerelvényeket

Egy kisebb konyhában a szürke vagy fémcsillogású tűzhely, mikró vagy hűtő erősen ledominálhatja az egész helyiséget, ezért nem feltétlenül érdemes azt választani. A fekete szín erősnek hat talán elsőre, pedig kivételesen visszafogottabb választásnak bizonyul, mint a másik. 

Ne feledkezz el a dekorálásról sem!

Valószínűleg a konyha a lakás legtöbbet használt helyisége, így nemcsak praktikus, hanem kellemes hangulatot is kell árasztania, ezért nem mindegy, hogy néz ki. Egy-egy dísztárgy, egy mutatós váza vagy egy étkészlet nagyon fel tudja dobni bármelyik szoba hangulatát. A lényeg, hogy jól érezd magad benne!

CountryLiving

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top