Otthon

Így alakíts ki hangulatos vidéki konyhát

Egyre népszerűbbek a vidéki konyhák mintájára készült étkezők.

A szakértők szerint 2018 egyik újdonsága a lakástrendekben a vidéki konyha. Ha szereted ezt a hangulatot, vagy eladnád a lakásod, és növelnéd a piaci értékét, akkor mutatunk pár tippet, hogyan érdemes átalakítani a konyhádat, hogy egy kicsit rusztikusabb legyen.

Óvatosan válaszd ki a színeket!

A vidéki konyha kialakításánál sokszor választják a fehéret alapvető színnek, de ha szeretnél egy kis élénkséget belevinni a helyiség kinézetébe, válassz világos, visszafogott színeket, például az idei év lassan leköszönő Pantone-árnyalatát.

Használj mintákat!

A csíkok, a virágok, az erdős és az állatos témák mind népszerűek, válassz különböző nyomatokat, és dekoráld velük a falakat vagy akár a konyharuhát, asztalterítőt.

Forrás: GEMINI TILES

Antik tárgyak

Ha nem a modern, rusztikus konyha a célod, szerezz be pár antik bútort vagy dísztárgyat. Ez lehet egy lámpa vagy egy régi fogantyú is akár.

Keverd a stílusokat

Nem kell mindennek tökéletesen passzolnia egymáshoz. Nyilván ne legyen túl eklektikus a végeredmény, de ha nem ugyanolyan például az összes szék, az nem feltétlenül probléma, sőt. Lehet, hogy ez dobja fel a hangulatot, és teszi még különlegesebbé és izgalmasabbá a konyha kinézetét. 

Forrás: BURBIDGE

Használj illatosítót!

A még otthonosabb és csalogató hangulat kedvéért illatosítsd a helyiséget. Ez történhet illatosítóval, de nyilván a legjobb itt is a természetes megoldás, például egy friss virág vagy egy épp elkészült sütemény illata.

House Beautiful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top