Otthon

Van fészered? Így használd ki télen!

A bicikli vagy a kerti holmik tárolására is tökéletes lehet télen a fészer.

Télen az ember hirtelen rájön, mennyi cucca is van. Előkerülnek a vastag pulóverek és kabátok, amik máris több helyet foglalnak a szekrényben, de az erkélyről, esetleg kertből is be kell pakolni sok mindent a hideg beköszöntével. Ha viszont van egy extra helyed, például egy fészered, ott szuperül el tudod helyezni az extra dolgaidat.

Az első és legfontosabb a fészer állapota. Ne hagyd, hogy lepusztuljon, foglalkozz vele a nyári időszakban is, hogy készen álljon télen. A megfelelő szigetelés, padlóburkolat és ablakok állapota nagyon fontos, ezekre érdemes leginkább ügyelned. 

Forrás: Pinterest

Selejtezz! Szabadulj meg az elmúlt években felhalmozott, de mostanra feleslegessé vált dolgaidtól. Bizony, ez csak akkor fog működni, ha szépen átnézel mindent egyesével. Viszont utána nagyon jó érzés lesz, hogy mennyi helyet fel tudtál szabadítani. 

Használd a falakat is! A doboz és a szekrények is jó tárolási alkalmatosságok, de annyi mód létezik még. Szerelj fel polcokat, akasztókat és fogasokat, ha még több helyre van szükséged. 

Minél több tárolási eszközöd van, annál jobb. Használj dobozokat, kosarakat, tálakat, a lényeg, hogy ne egy nagy ládába dobálj mindent, hanem szépen elkülöníthető módon. Így a jövő évi szelektálás is könnyebben megy majd!

Van biciklid, de sok helyet foglal el? Tárold függőlegesen két polc között vagy strapabíró vasfüggőkre is akaszthatod a falon, így több helyed marad. 

Különítsd el a tárgyakat valamilyen szempont szerint. Ez lehet tematika, méret, szín vagy a használatuk gyakorisága is, csak tudd, mi alapján választod szét őket.

Ha kész minden, természetesen ne felejtsd el bezárni a fészert, különben semmit sem ért az eddigi munkád.

House Beautiful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top