Otthon

Ezeket mindenképp érdemes még az ünnepek előtt kitakarítani

Takaríts előre, lesz elég dolgod úgyis karácsonykor.

Lassan, de biztosan közeledik a karácsony, ami mindig kész őrültek háza. Utolsó pillanatban rohansz a fáért, az ajándékokért, a különböző fogások hozzávalóiért, és hasonlóan zilált állapotban lévő emberekkel rohansz egymásnak a zsúfolt boltokban. Ha nem is mindent, de pár dolgot érdemes előre megcsinálnod. Például a takarítás egy részét. Mutatjuk, miket tudsz már most rendbe tenni!

Összecsukható székek

Töröld le őket nedves ruhával, majd egy száraz ronggyal. Nem nagy ügy, de ha most kész vagy vele, nem akkor kell vele vesződnöd, amikor a sokadik széket keresgélő vendégnek próbálsz segíteni karácsony este. 

A drágább étkészlet

Sosem veszed elő, mert mindig a megfelelő alkalomra vársz, ami nem is biztos, hogy eljön, de most végre úgy döntesz, azért is használni fogod azt az ezüst étkészletet. Akkor viszont csak úgy ragyogjon. Hidd el, a sosem használt dolgokra is rátelepszik a por. 

Forrás: TWENTY20

Textilszalvéta

A szebb étkészlethez elegánsabb szalvéta dukál. Nézd át, hogy nem rágta-e meg a moly, vagy nem dohosak-e a szalvéták. Mindenképpen érdemes őket egyszer kimosni.

Hűtőszekrény és mélyhűtő

Ha esetleg lejárt vagy régebbi ételmaradékok tanyáznának benne, most üríts ki mindent, ne karácsonykor kelljen nekiesni, amikor alig fogsz elférni a kajáktól. Gusztustalan és kellemetlen meló, ess túl rajta minél hamarabb.

kitchn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top