Otthon

Sporttáskában mentette 32 kilós kutyáját az erdőtűzből a diáklány

A kutya mintha megértette volna, hogy nagy a baj: önként beült a sporttáskába, és nyugton maradt.

A kaliforniai Santa Rosában élő főiskolás, Natasha Wallace múlt hétfőn éjjel 2 körül hazafelé tartott, amikor látta, hogy a pusztító erdőtűz a város felé tart. Natasha otthon gyorsan összepakolt, majd kutyájával, Bentley-vel autóba ültek, és sok ezer helyi lakoshoz hasonlóan menekülőre fogták, hamarosan azonban forgalmi dugóba kerültek.

Mivel a lány attól tartott, hogy így nem tudják idejében elhagyni a várost, visszarohant a biciklijéért és felkapott egy sporttáskát is. Amikor aztán visszaért a kutyájához, azt mondta neki: „Ide figyelj, ez most komoly. Be kell ülnöd a zsákba.” Bentley pedig mintha megértette volna, beugrott.

A lány márföldeket biciklizett 32 kilós kutyájával a sporttáskában, majd egy férfi felvette és biztonságos helyre szállította őket a teherautóján.

A kaliforniai erdőtüzekben közel 5700 ingatlan semmisült meg, csak Santa Rosában mintegy 3000 család veszítette el az otthonát.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top