Otthon

Ez a high-tech tévé úgy néz ki, mint egy csodálatos műalkotás

Ha azon hezitálsz, hogy egy tévé vagy egy remek festmény kerüljön a kanapéval szembeni falra, itt a megoldás.

Hogy kell-e a tévé otthonra, vagy jobb nélküle, eldönthetetlen kérdés. Van, akinek az élete része, és van, aki irtózik tőle. De az itt látható televíziótól, ha még ezt annak lehet nevezni, nekünk is elállt a szavunk. Már-már egy műalkotással ér fel ez a Samsung készülék, mely többi tévétársához hasonlóan maga is fontos dizájneleme a lakásnak.

 

 

Teljesen falra simuló és ultravékony ez az elsőre fel sem ismerhető tévé, melynek egyik különlegessége, hogy  úgynevezett „Art Mode” üzemmódba kapcsol, amikor nincs használatban, és a beleépített 100 műalkotásból megjeleníti a választottat. 

Forrás: Samsung

A dolog itt még nem ér véget. Személyre szabhatod a készüléket személyes fotók rátöltésével, melyeket megjelenít, amikor kedved van bámulni magadat és a családodat. Ha akarod, egyszerre több fotót is egymás mellé rendezhetsz a képernyőn, és még a fényerejüket is szabályozhatod, hogy legszebb valótokban ragyogjatok.

Forrás: Samsung

Ha még ez sem volt elég, eláruljuk, hogy úgy dekorálhatod a tévét, ahogy csak akarod. Kiválaszthatod, milyen színű legyen a kerete annak megfelelően, mi passzol leginkább a szoba stílusához. 

Műremek lévén, a készülék ára is ehhez szabott: 2000 dollártól, vagyis körülbelül félmillió forinttól indul, és a csillagos ég a határ. Lehet, hogy egy ideig még maradunk a szerényebb verzióknál.

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top