nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
4 tisztítóeszköz, amelyre szükséged van

4 tisztítóeszköz, amelyre szükséged van

Ha bármikor is gondoltál arra, hogy profi szinten tartsd tisztán a lakásod, ezeket szerezd be hozzá!
NLCafé
f Ajánlom

A megfelelő tisztítószerekkel és -eszközökkel te is makulátlan tisztaságú otthont varázsolhatsz, csak tudni kell őket használni. 5 tisztító megoldást mutatunk, melyekre a hozzáértők is esküsznek. 

Forrás: Andrea Monzo

Szódabikarbóna

Nemcsak főzésre és sütésre alkalmaz szer, hanem tisztításra is. Hatékony megoldást jelent a zsíroldásban, a kád piszkainak megtisztításában és a nemkívánatos szagok semlegesítésében.

Fertőtlenítő törlőkendők

Kulcsfontosságúak, szinte bármit (tévé, távirányító, laptop, telefon) jól tisztítanak, ha jó nedvszívó képességű kendőt használsz. 

Forrás: Amazon

Szivacs

Nem, nem ugyanaz, mint a fertőtlenítő kendő. Ezeket a konyhában és a fürdőszobában érdemes alkalmazni, legyen szó a mosogatóról vagy a kádról. Akár egy kis kifröccsenésről, akár nagyobb takarításról van szó, sokat segítenek a felületek tisztán tartásában. Azt persze mondanunk sem kell, hogy minden használat után alaposan öblítsd le és gyakran cseréld is ezeket a szivacsokat.

Probiotikus tisztítószerek

A környezetbarát takarítást kedvelők biztosan ismerik ezt a módot. Ezek a tisztítószerek biológiai úton lebomló összetevőket tartalmaznak, melyek vegyszeres társaiknál kíméletesebbek, és rendszeres használatukkal ritkábban is kell takarítani. Mielőtt megijednél, hogy neked kell otthon kikeverni a szert, megnyugtatunk, hogy koncentrátum formájában vannak palackozva, így csak a megfelelő hígítási arányt kell szem előtt tartanod takarításkor.

Apartment Therapy

Megosztás Facebookon