Otthon

Ez a lámpa azonnal jelez, ha Donald Trump megint valami baromságot írt ki Twitterre

A francia művész speciális lámpája valós időben reagál Trump idiótaságaira: viharos kavargással jelzi az újabb értelmetlen tweeteket.

Eljött az idő, mikor már különleges segédeszközre van szükségünk, hogy követni tudjuk Donald Trump ámokfutását a Twitteren… Egy francia művész látványos és funkcionális tárgyba rejtette az elnöki baromságdetektort: az üvegbúra alatt gomolygó világító felhő akkor kezd el háborogni, ha Trump megint valami idiótaságot írt ki a közösségi site-ra.

A Parse/Error néven futó művész azt mondja, különleges műalkotásában az esztétikus dizájntárgy és az elkeserítő funkció közötti feszültség a legizgalmasabb. A Political Lamp névre keresztelt műtárgyat egyébként más politikusok Twitter-oldalára is rá lehetne kötni, de az alkotó szerint egyértelműen Donald Trump alakja jelenti most a legnagyobb problémát a világ számára, ezért is választotta őt a projekthez.

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top