Otthon

Legyél bátor, vidd be a rózsaszínt az otthonodba!

Bebizonyítjuk, hogy nem ciki a rózsaszín.

Sokak szerint a rózsaszín kislányoknak való. Pedig a megfelelő árnyalatban és mennyiségben nagyon is jól mutat, legyen szó egy ruháról vagy akár a lakásodról. A következő képekkel megmutatjuk, hogyan lehet ízléses, mégis különleges az otthonod az említett színtől.

Forrás: ANTHROPOLOGIE

Pont nem sok ez a két rózsaszín karosszék, melyek különösen jól mutatnak az olajzöld kanapé mellett. Ha például régebb óta meglévő ülőgarnitúrádnak akarsz új kárpitot készíttetni, érdemes elgondolkodnod a pinken.

Forrás: LE CREUSE

Miért ne lehetnének a kiegészítők rózsaszínek? Ilyen edények biztos nem fognak minden lakásban visszaköszönni.

Forrás: BENJAMIN MOORE

A rózsaszín fal már nagyobb döntés, mint az előzőek, mert nagyban meghatározza a szoba alaphangulatát, és nem a legkönnyebb meló leváltani, ha megunod, vagy már nem tetszik. Egy neutrális, világos vagy bézs bútorokkal teli szobához mi teljesen el tudjuk képzelni ezt a színt akár a falon is.

Forrás: FRAMEBRIDGE

Egy fotó vagy egy festmény a rózsaszín árnyalataiban egyáltalán nem kockázatos, viszont könnyen feldobja a szoba hangulatát.

Forrás: WEST ELM

Egy trendérzékeny ember otthonából nem hiányozhatnak a rózsaszínes, fényes árnyalatok sem. Szerezz be néhány párnát és takarót, rögtön odavonzza a tekintetet, főleg, ha sötét tónusú kanapén vagy ágyon helyezed el őket.

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top