Otthon

Most jött el a pillanat, hogy rendet tegyél a gardróbodban

A gardróbürítés senkinek sem a kedvence.

Elmúlt a nyár, előkerülnek a téli ruhák, a többit meg bevágjuk a szekrények mélyére. Nem biztos, hogy ez a legjobb módszer, mert jövőre már nem lesz egy üres polcunk sem a temérdek mennyiségű ruhától. Biztos, hogy mindegyikre szükségünk van? Ideje egy kicsit szortírozni.

Forrás: Tumblr.com

Nézd meg, hogy egyáltalán jók-e rád a ruhák

Sajnos megtörténhet, hogy kihíztad vagy kifogytad a kedvenc ruhadarabod, amit azért nem dobsz ki, mert azt gondolod, egyszer még újra jó lesz rád. Pedig 3 éve hozzá sem nyúltál…Próbáld fel, nézd meg, hogy mutat rajtad, és ha nem jó, könnyes búcsút véve, de válj meg tőle. Esetleg határozz meg egy időintervallumot, hogy meddig hagysz egy ruhát használatlanul a szekrényedben. Legyen 3 hónap vagy év, de tartsd magad ehhez.

Forrás: Esteban Cortez

Még mindig ugyanez a stílusom?

Az egy dolog, hogy amikor 10 éve megvetted a párducmintás rucidat, önazonos voltál benne, de még mindig jól éreznéd magad, ha ebben feszítenél a hétvégi buliban?

Hibás, szakadt ruhák megtartása

Ha nem vitted el varróhoz, vagy te magad nem orvosoltad a hibát 1-2 két hónapon belül, valószínűleg már nem is fogod. Kuka.

Mivel tudnám felvenni?

Forrás: Tumblr.com

Eldöntheted, hogy vásárolsz még pár új ruhadarabot csak azért, hogy a meglévőt tudd mivel hordani, vagy inkább érett és higgadt fejjel elbúcsúzol attól az egytől.

A szelektálás esély arra, hogy új ruháim legyenek

Persze nem feltétlenül kell rögtön pótolni a kidobottakat, de köthetsz egyezséget magaddal. Például ha kidobsz 10 ruhát, cserébe 5 újat vehetsz magadnak. Csak aztán hordd is őket.

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top