Otthon

Újra beindult a magnó a párkányi zenélő házban

Két év szünet után újra szól Verdi Traviátája a hírhedt párkányi zenélő házból. A tulajdonos a szomszédok kérésére kapcsolta be újra az idegtépő zenét.

Hétfő délután óta újra szól a fülsiketítő ária a párkányi zenélő házból. Az elmúlt két évben csak azért nem játszotta egymás után egész nap Verdi Traviátáját a Kossuth utcai ház tulajdonosa, mert Andrej Kiska szlovák köztársasági elnök személyesen győzte meg őt a helyzet tarthatatlanságáról.

Az áriát N. Éva azért kezdte el újra játszani, mert állítása szerint szomszédai erre kérték. A nő Facebook-oldalán közzétett, A PÁRKÁNYI PATKÁNYOK HARCOLTÁK KI A ZENÉT című írása szerint épp a ház erkélyén volt, amikor a szomszédok puszta jelenlétükkel provokálni kezdték, míg egyikük arra nem „utasította”, hogy kapcsolja be újra a zenét.

A Napló riportja a párkányi zenélő házról

Közösségi oldalán azt is elárulta, hogy addig fog szólni a zene, amíg az utca lakói nem követelik tőle, hogy kapcsolja fel ismét a zenét.

A Parameter úgy tudja, párkányi városi rendőrök naponta többször is zajmérést végeznek a helyszínen, de egyelőre a zene hangereje nem lépte túl a törvény által megengedett határértéket.

Andrej Kiska köztársasági elnök közbenjárása előtt 14 éven keresztül üvöltött a párkányi ház ablakából az olasz mester operája azért, mert a tulajdonosa, gyűlöli szomszédait, akiket legszívesebben elmegyógyintézetbe záratna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top