Otthon

Három dolog, amit biztos rég takarítottál ki

Vannak dolgok, amiket gyakran takarítasz, de ne feledkezz meg a többiről sem.

Sem időnk, sem kedvünk nincs mindig mindent kitakarítani otthon. Vannak olyan dolgok, amikhez biztos rég nyúltál hozzá. Három konyhai eszközt mutatunk, amit érdemes lenne néha kipucolnod, hogy utána újra bűntudat nélkül feledkezhess meg róluk.

Kenyérpirító

Forrás: Gina Eykemans

Tele van az elmúlt hónapok, esetleg évek összes kenyérmorzsa-maradékával, amik lehetőleg még meg is égtek anno egy kicsit. Ráadásul az ujjlenyomatok sem hiányoznak róla. Ki kell tisztítani, nincs mese!

Kávéfőző

Forrás: Gina Eykemans

Ha rossz az íze a reggeli kávénak, lehet, hogy nem rossz minőséget választottál, hanem olyan rég tisztítottad ki a kávéfőzőt, hogy az bebüdösödött. Nem elég, ha az üvegkiöntőt vízzel átlögybölöd, menj át minden elemén, akár ecettel, az mindent piszkot lemos. Ha pedig nem szeretnéd, hogy a kávéfőződ vízköves legyen, azt mondják, érdemes néha szénsavmentes vizet beleöntened a keményebb csapvíz helyett.

Mikró

Forrás: Adrienne Breaux

Bizony, ez az, ami tényleg nem várhat. Te szívesen ennél olyat, amit egy rég nem takarított, ételmaradványokkal és mocskokkal tarkított mikróban melegítettél meg? Szerintünk sem.

Apartment Therapy 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top