Otthon

Erre a cuccra lesz szükséged a hűvös, őszi estéken!

Bár egyelőre éppen jön a felmelegedés, az elmúlt napok estéin már kaphattunk egy kis ízelítőt az őszből. Szerencsére kifejlesztették a tökéletes megoldást azoknak, akik még szívesen üldögélnek az erkélyen vagy akár a szabadban, de nem szeretnek fázni.

A luxus-, illetve egyedi igényt kielégítő termékekre szakosodott amerikai Hammacher Schlemmer kínálatában jelent meg az alábbi szuper, fűthető pokróc. Ez eddig még nem újdonság, ilyesmit már akár a hetvenes-nyolcvanas években is lehetett kapni. A régi változatokat azonban még a konnektorba dugva lehetett csak üzemeltetni, ami egy csésze óvatlanul kiborított teával együtt kiváló recept volt egy finom áramütéshez.

A Hammacher most azonban egy vezeték nélküli, ráadásul vízálló változatot fejlesztett ki, így akár késő őszi csillagnézéshez vagy Duna-parti ücsörgéshez is kiváló. A 155×142 centiméteres takaró alá akár ketten is be lehet kuckózni, a könnyű, de erős szövetről az ígéret szerint lepereg a víz.

Akár 2,5 órán át melegen tart a vezeték nélküli fűthető pokróc (Fotó: hammacher.com)
Akár 2,5 órán át melegen tart a vezeték nélkül fűthető pokróc (Fotó: hammacher.com)

A fűtésről egy kisméretű, szinte észrevehetetlen akkumulátor gondoskodik, amely 43 fokig tudja felfűteni a pokrócot. A telepet a mellékelt hálózati csatlakozóval 3,5 óra alatt lehet feltölteni, ezután pedig akár két és fél órán át tud melegíteni.

A pokróc mellé akár hasonló elven működő székhuzatot, masszírozószéket vagy vadászmellényt is vásárolhatunk a Hammacher webshopjában. Igaz, aki a takaróra vágyik, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, azért ugyanis nagyjából 200 dollárt, vagyis több mint 51 000 forintot kérnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top