Otthon

3 “hülye” szabály, amit gyerekként utáltál, mára viszont totálisan megértesz

Most megmagyarázunk három, gyerekfejjel feleslegesnek ítélt szabályt, hátha így könnyebben megérteted a gyerkőceiddel őket!

 Gyerekfejjel már a szabály szótól magától is kirázott minket a hideg, felnőttként azonban pontosan tudjuk, szabályokra szükség van. Most három olyan szabály mögé nézünk, aminek gyerekként semmi értelmét nem láttuk, mára viszont teljesen megértjük őket. Még az is lehet, hogy ha így magyarázzuk őket, a gyerkőceinknél is többre mehetünk velük!

1. “Vesd be az ágyat!”

3

 Akkor azt gondoltuk: “Minek, ha úgyis belefekszem este?” Mára viszont tudjuk, ha reggel rendbe tesszük az ágyat, egész nap hatékonyabbak, sőt boldogabbak is lehetünk!

2. “Vedd le a cipőd, ha bejössz a lakásba!”

3

A gyerekek gyakori ellenérve, hogy dehát mindjárt visszamegyek a kertbe! Felnőttként egyértelmű, hogy egyszerűbb kibújni a cipőből, mint állandóan porszívózni és felmosni.

3. “Este 10 után nincs tévézés!”

3

Se okostelefon, se számítógép – a monitorok kék fénye ugyanis jelentősen ronthatja az alvásminőséget, ezért a lefekvés előtti órákban teljesen mellőznünk kéne a használatukat.

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top