Otthon

Nem kérnek a helyiek Oszter Sándor tavaiból

Összefogott a falu Oszter Sándor ellen, aki pár tavat alakít ki éppen diósjenői birtokán. A helyieknek szúrja a szemét az építkezés, ami miatt petíciót adtak át a helyi önkormányzatnak.

Több mint száz diósjenői lakos gyűlt össze szerdán a falu főterén, hogy aláírjanak egy petíciót, amiben arra szólítják fel az önkormányzatot, hogy állíttassa le végleg a színész Oszter Sándor százmilliós birtokán zajló építkezést.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a fővárosból Diósjenőre menekülő Oszter Sándor több tavat is építtet birtoka köré. A beruházást a helyi horgászegyesület azzal támadta, hogy a tavak elveszik a vizet a vidék halastavaitól és elapasztják a patakot. Az egyesület természetkárosításért fel is jelentette Osztert, az önkormányzat pedig augusztus 8-án leállíttatta az építkezést.

A szerdán azért gyűltek össze mégis a diósjenőiek, mert az önkormányzati tiltórendelet ellenére a színész birtokán hétfőn újra felzúgtak a munkagépek – írja a Bors.

Oszter szerint az építkezés minden szükséges engedéllyel rendelkezik, a patakban már fél éve nincs víz a nagy szárazság miatt, a közeli horgásztó pedig már azelőtt eliszaposodott, hogy egy kapavágást végeztek volna a területen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top