Otthon

Hogyan adjunk el lakást, benne pucér emberrel?

Ha már ingatlanhirdetés céljából lefotózzuk a lakásunkat, akkor legalább arra figyeljünk, hogy ne legyen egy békésen szundikáló pucér ember a sarokban.

Egy nyolcadik kerületi, Baross utcai lakást árulnak a tulajdonosok majdnem 24 millió forintért. A lakás érdekessége az Otthontérképre felkerült fotói alapján, hogy minimum egy nagy darab meztelen ember is jár hozzá.

Forrás: Otthontérkép
Forrás: Otthontérkép

Írtunk már arról, hogy miként érdemes az eladásra, kiadásra szánt otthonunkat befotózni, hogy előnyös színben tüntessük fel, és rárepüljenek az albérlők, de az biztosan nem szerepelt cikkünkben, hogy érdemes egy alvó embert is a képekre applikálni. Pedig ennek a délnyugati fekvésű ingatlannak a fotóin éppen ez az előnytelen dolog történik (sőt, tovább lapozgatva a képek között, azokon egy másik személy is feltűnik), úgyhogy nem tudunk jobbat kitalálni, mint hogy véletlen baleset történt. A fotós nem hitte volna, hogy a vélhetően meztelenül pihenő személy látszódni fog a tükörben.

Forrás: Otthontérkép
Forrás: Otthontérkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top