Otthon

Magyar tervező lámpáját imádja Jennifer Lawrence

Harcos Andrea, a Love Lamp termékek megálmodója azt hitte, hogy "csak" egy szülinapi buliba megy, ahol az ünnepelt az általa készített csodálatos lámpát kapja. És akkor jöjjön az elcsépelt, de tényleg igaz mondat, hogy a sors sokkal többet tartogatott számára...

“A Love Lamp termékeket az érzékiség, a szépség és a szerelem ihlette. Minden darab teljesen egyedi, saját kezű alkotás. Meghitt, varázslatos fényjátékot biztosít a hálószobába, a nappaliba, vagy a fürdőbe” – meséli alkotásairól Harcos Andrea, aki tévésből lett filmes, majd álmodott egy nagyot, és létrehozta a Love Lamp márkát. Néhány hónappal később pedig élete egyik sztoriját köszönhette a saját döntésének, amikor is egy születésnapi buliban találkozott Jennifer Lawrence színésznővel Budapesten.

Magyar tervező lámpáját imádja Jennifer LawrenceFotó: M. Schmidt János

“Egy nagyon kedves ismerősömnek átadtam egy Love Lampet a szülinapi buliján. A bulin ott volt az Éhezők viadala rendezője, Francis Lawrence is. Érdekes, mert előző este azt álmodtam, hogy a bulin egy szelfit készítek a lámpa előtt Jennifer Lawrence színésznővel, de fogalmam nem volt róla, hogy a Budapesten forgató Jen is eljön a buliba. Aztán egyszer csak megállt mellettem az Oscar-díjas, szupervicces és csoda tehetséges Jennifer, és bemutatkozott. Én tőle ájultam el, ő pedig a lámpámtól, amit folyamatosan dicsért” – meséli Andi, aki kicsivel később elmesélte előző esti álmát a színésznőnek, aki boldogan állt mellé, hogy elkészüljön az a bizonyos közös fotó. A magyar tervező pedig megígérte Jennifernek, hogy amíg Budapesten forgat, nem osztja meg a történetet a közösségi oldalakon, hogy Jen nyugodtan visszatérhessen abba a bárba, ahol a bulit tartották, ha úgy tartja kedve. Nos Lawrence már Prágában forgat, a Love Lamp termékek pedig hamarosan akár a színésznő otthonának falát is díszíthetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top