Otthon

3 évet ad a szerelemre a valódi Szépség és a szörnyeteg-rózsa

A "valódi" elvarázsolt rózsa állítólag három teljes évet is kibír napfény és víz nélkül – ennyi idő alatt tutira megtaláljuk az igaz szerelmet!

A Szépség és a szörnyetegben nem tudni pontosan, mennyi idő telik el a kastély elvarázsolása és az átok megtörése között, de annyi fix, hogy a mese alapján elkészített “valódi” mágikus rózsa három évet ad. A mágikus virág mintájára megalkotott rózsa a Forever Rose London ötlete volt, és természetesen a rajzfilm élő szereplős verziójának bemutatója volt az apropója.

3 évet ad a szerelemre a valódi Szépség és a szörnyeteg-rózsa 

A Forever Rose szóvivője, Ebraheem Al Samadi nem árulta el, hogy mi a különleges virág titka, de annyi biztos, hogy a rózsa hozzá járó búra alatt tárolva örökké elél, de még a fedő nélkül is virágzik 3 éven keresztül – még víz és napfény nélkül is.

3 évet ad a szerelemre a valódi Szépség és a szörnyeteg-rózsa 

A speciális eljárással tartósított rózsa mondjuk nem túl olcsó (200 és 4000 dollár között mozog az ára), szóval lehet, hogy érdemesebb sietni a szerelemmel, és inkább a hagyományos, elhervadó virágokat választani.

 

My Modern Met

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top