Otthon

5 eszköz, ami nélkül nincs csodás kert

A kert kialakítása nem is olyan egyszerű feladat, mint amilyennek elképzeljük: tudatos tervezés és megfelelő eszközök nélkül nem is érdemes belevágnunk. Fogjunk egy papírt, egy ceruzát, készítsük elő a STIHL új generációs kerti gépeit, és vágjunk bele álmaink kertjének létrehozásába!

Veteményest, fűszeres kertet, esetleg látványos virágoskertet alakítanánk ki? Képzeletünknek semmi sem szabhat határt! Mindent gondosan tervezzünk meg, készítsünk méretarányos vázlatokat, hogy aztán mindaz, ami most még csak egy skicc, életre kellhessen otthonunk körül. Ha pedig ezzel megvagyunk, lássunk neki a munkának!

5 eszköz, ami nélkül nincs csodás kert

Elsőként kezdjük a területrendezéssel. A terebélyes fák kivágását jobb szakemberre bízni, a kisebbekkel azonban mi magunk is megbirkózhatunk. A STIHL cserélhető akkumulátoros fűrészének segítségével a munkát egy kézhez álló, könnyű, erőteljes eszközzel tudjuk elvégezni. A fák után pedig jöhetnek a cserjék. A STIHL kompakt sövénynyíróinak innovatív késrendszere a pengék közé tereli az ágakat, így segítségükkel Ollókezű Edwardként merész formára is alakíthatjuk bokrainkat.

A gyönyörű gyep titka a megbízható minőségű fűnyíróban rejlik. A VIKING akkumulátoros fűnyírója tökéletesen beváltja a hozzá fűzött reményeket. A nehezen elérhető területeken érdemes a STIHL akkumulátoros szegélynyíróit használnunk. Állítható száraiknak köszönhetően nem kell többé görnyednünk és kényelmetlen pózokat felvennünk.

Ha végeztünk a kerti munkával, ne feledkezzünk meg az eszközök karbantartásáról sem, amennyiben pedig szeretünk jó előre felkészülni a ránk váró kihívásokra, így például az őszi levélesőre, látogassunk el a STIHL legközelebbi szakkereskedésébe és szerezzünk be egyet az akkumulátoros lombfúvóikból, melyek májustól érhetőek el két változatban, beépített és cserélhető akkumulátoros kivitelben. Ne feledjük, a STIHL új generációs akkumulátoros eszközei tökéletes társaink lehetnek egész évben a kerti munkálatok során.

Tovább a STIHL oldalára

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top