Otthon

A dekorációtól az erotikáig – kézzel készíthető húsvéti díszek és ajándékok

Tojástartóból készített húsvéti dísztől a csipkéből készített nyuszifülig jutunk, azaz mutatunk pár olcsó és könnyen elkészíthető húsvéti díszt és ajándékot.

Húsvéti dísz – tojástartóból

Rém egyszerű, és csak pár perc elkészíteni. Tojástartó kell hozzá (például azoké a tojásoké, melyekből a hímes tojások készültek), illetve papír és ragasztó, na meg egy kevés, de tényleg csak egy kevéske kézügyesség. 

Zokninyúl

Pároknak. Egy fiú nyuszi, egy lány nyuszi, azaz egy sötét és egy világos zokni kell hozzá. A zoknikat töltsd fel rizzsel, majd némi maradék anyag, egy textilfilc és egy kevés madzag segítségével alkoss. Így: 

Sárkánytojás – Trónok harca-őrülteknek

Végy pár műanyag tojást, némi ragasztót és festéket. A ragasztót mintásan vidd fel a tojásra, várd, míg megkövül, és kend le. Úgy, ahogy a videóban: 

Teregetéshez: díszített csipesz

Nem kell hozzá más, csak egy adag ruhacsipesz, pár darab filctoll és néhány darab anyag, illetve fantázia. Húsvét van, maradj a nyulas mintáknál. Adhatja férfi nőnek, nő férfinak, a teregetés, ha élménydús nem is, de legalább mosolygós lesz ezután.

Nyuszifül – csipkéből

Lehet ez egy puszta fejdísz, de lehet ez “fehérnemű” is, a kérdés csak az, hogy napközben vagy este veszed fel, azaz a locsolókat vagy a párod/férjed/élettársad várod benne.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top