Otthon

Kis lakásban élsz? Ide pakold a cuccaidat!

Nyári ruhák a tél közepén, korcsolyafelszerelés júliusban, imádott gyerekkori legók – bizonyos holmik folyton útban lesznek, a városi embernek pedig ritkán adatik meg, hogy egy mindent elnyelő lakást mondhasson otthonának.

Rejtett helyek

Még a legparányibb lakás is rejt olyan zugokat, ahová anélkül pakolhatjuk a mindennapi használatból kivont cuccokat, hogy útban lennének. Ilyen például a bejárati ajtó feletti falrész, amelyet csak kevesen hasznosítanak, pedig a magasba könnyedén felfér egy vagy két polc. Ugyanígy bepolcozható az ágytámla feletti rész is – bár ez esetben reggelente érdemes óvatosan kipattanni az ágyból. Sajnos ezen szegletekbe csak apróságokat lehet elhelyezni, ruhákat vagy nagyobb dobozokat nem.

Fotó: www.eurolex.hu
Fotó: www.eurolex.hu
Fotó:www.eurolex.hu
Fotó: www.eurolex.hu

Csomagtároló

A legújabb és legtrendibb megoldás a Csomagtároló. A formabontó szolgáltatás segítségével az ember három, hat, vagy akár 12 hónapra is megszabadulhat az éppen felesleges cuccaitól. Elég bepakolni a nyári ruhákat, vagy azt, amire egy darabig garantáltan nem lesz szükség, és máris élhetőbbé válik a legkisebb lakás is. Ráadásul mindezt úgy, hogy lakásunkból sem kell kimozdulnunk, hiszen a Csomagtároló teljes körű szolgáltatást nyújt. Kényelmes, gyors és biztonságos, igazi 21. századi lehetőség.

Álmennyezet

A legtöbb belvárosi bérházban nagy a belmagasság az olyan helyiségekben is, ahol erre nincs feltétlenül igény, például a WC-ben. Egy gipszkartonból készített álmennyezet leszűkíti a teret és elnyeli akár a ventilátort vagy a sífelszerelést is. Sajnos a kényelemért áldozni kell: a pár lopott négyzetméter több tízezer forintba és egy heti munkába kerül.

Olvass még több cikket lakás témában itt az NLCafén:

Fel a falra!

Eklektikus, menő külsőt kölcsönöz a lakásnak, ha olyan tárgyak kerülnek fel a falra, amelyeknek – elvileg – semmi keresnivalójuk ott. Kép helyett nyugodtan a falra akasztható a kerékpár, vagy akár az étkezőasztal használaton kívüli székei is. Dísznek sem utolsók, de még fontosabb, hogy rengeteg hely felszabadul a fontos emlékek számára.

Fotó: www.eurolex.hu
Fotó: www.eurolex.hu

(Forrás: eurolex.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top