Otthon

Minden a kávézás szerelmeseinek

Sokaknak a reggeli kávé a napindítás szerves része, egy szeánsz, míg mások csak rohanás közben bedobják a felpörgető feketét. Mindkét végletnek hoztunk hasznos tárgyakat.

“Reggel nem rohanok az irodába, mindig szánok rá időt, hogy beugorjak kedvenc kávézómba, és megigyam az elvitelre kért kávémat” – mondja Anna, akinek kisgyerekes barátnője, Luca teljesen másképp áll a kávézáshoz: “A gyerekek sokszor reggel ötkor-hatkor kelnek, az éjjeli kelések miatt ilyenkor szinte élőhalott vagyok a fáradtságtól, ilyenkor csak gyorsan bedobok egy kapszulás kávét, a másodikat pedig magammal viszem a babakocsira akasztva a délutáni sétához.” Ahogyan a fenti két példából is látszik, a kávé sokak életének szerves része, mégis hatalmas különbségek vannak abban, ki hogyan és mikor fogyasztja el.

Romantikus, klasszikus

“Ha olyan kedvem van, vagy vendégek jönnek, akkor mindig a nagyi antik porcelánjával kávézunk” – meséli Nóri. A romantikus, klasszikus stílus kedvelőinek akkor sem kell mellőzniük a rózsás készleteket, ha a nagyi nem hagyott rájuk, hiszen a felhozatal ebben a stílusban manapság is széles. Szerintünk ehhez csak és kizárólag egy klasszik, de hófehér kotyogós dukál.

Minden a kávézás szerelmeseinek

1. Virágos tejes kancsó, F&F Home, 1690 forint
2. Rózsás csésze és tál, Skanditrend, 4990 forint
3. Púderszínű bögre, IKEA, 395 forint
4. Fémbögre, Butlers, 990 forint
5. Rózsás textilszalvéta, Skanditrend, 1890 forint
6. Fehér kotyogós, Butlers, 1990 forint

Modern, minimalista

A kávézást lehet modern eszközökkel, modern kellékekkel is űzni: anyag tekintetében válasszunk fémtárgyakat, részesítsük előnyben a minimalista formákat, színekben pedig a fekete és szürke árnyalatait. A kapszulás vagy párnás kávéfőzők illenek ebbe a trendbe, hiszen használatuk egyszerű és gyors.

Minden a kávézás szerelmeseinek

1. Szürke textilszalvéta, JYSK, 2490 forint
2. Fém tejszínkiöntő és cukortartó, Butlers 5490 forint
3. Kávékészítő, Butlers, 5490 forint
4. Kávé, IKEA, 1590 forint
5. Párnás kávéfőző, Philips, 24 989 forint

Kávézás útközben

Mindegy, hogy anyaként vagy folyton úton vagy éppen a munkád miatt állandóan kocsiban ülsz, ezeknek a cuccoknak nagy hasznát veszed, ha a kávézás szerelmese vagy. Ezekkel a a termékekkel mindig kéznél lehet a kávéd, sőt még meleg is marad.

Minden a kávézás szerelmeseinek

1. Fehér termosz, Kiddize, 7990 forint
2. Babakocsira csatolható pohártartó, Mamas & Papas, 6500 forint
3. Fémtermosz, Butlers, 3490 forint
4. Termosz, IKEA, 1990 forint
5. Szivargyújtós termosz, 1990 forint
6. Üvegtermosz szilikonfedővel, IKEA, 1490 forint

Olvass még a kávéról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top