Otthon

5 egyszerű szokás, amitől jobban érezheted magad az otthonodban

Élvezd ki maximálisan az otthon töltött időt pár egyszerű változtatással!

Berendezted a tökéletes otthont, mégsem érzed magad felhőtlenül boldognak benne? A dekorálás után dolgozz kicsit saját magadon: lehet, hogy pár apró változtatás a napi rutinon választ el a boldogságtól! Íme, 5 szokás, amitől garantáltan jobban érzed majd magad otthon:

1. Vesd be az ágyat!

Az egész napnak jobb kedvvel állsz neki, ha ébredés után egyből sikerre viszel egy feladatot – még ha az olyan apró is, mint az ágyad bevetése.

5 egyszerű szokás, amitől jobban érezheted magad az otthonodban

2. A szobákat tartsd “készenlétben”!

A rendetlenség könnyen állhat a harmónia útjába, ezért érdemes bevetni ezt a trükköt: mielőtt elmész otthonról, három percet szánj minden helységre, és állítsd vissza “készenlétbe” – mintha bármikor betoppanhatna egy-két vendég. Így sokkal jobb érzés lesz hazaérni!

3. Állítsd fel a pozitív emlékek múzeumát!

A kedvenc fotókat, képeket, emlékeket ne rejtegesd a fiók mélyén – ha szem előtt tartod őket, minden nap egy kis boldogságot csempésznek az életedbe!

5 egyszerű szokás, amitől jobban érezheted magad az otthonodban

4. Gyűjts élményekre!

Legyen egy külön perselyed, amibe otthoni, barátokkal vagy családdal közös programokra spórolsz: egy vacsoraparti, egy DVD-zős est, vagy egy nyári grillparti élményekkel és energiákkal tölti meg a lakást!

5. Minden nap kapcsolódj magadhoz!

Egy forró fürdővel, pár perc csendes meditációval vagy naplóírással könnyen fenntarthatod a lelki egyensúlyod.

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top