Otthon

5 egyszerű szilveszteri dekoráció

Szuperegyszerű, villámgyorsan elkészíthető szilveszteri dekorációs ötleteket mutatunk. Amellett, hogy pillanatok alatt, akár a buli előtt elkészülhetnek, nagyon mutatósak és kreatívak. A szilveszteri parti tökéletes kiegészítői lehetnek. Dekoráld otthonodat szilveszterre is az NLCafé segítségével.

1. DIY szilveszteri dekoráció – pohárdíszek

Nagyon egyszerű, mégis nagyon mutatós szilveszteri dekorációt készíthetsz mindössze egyetlen papírlap vagy szalvéta segítségével – természetesen poharanként számolva. A papírra kézzel készíthetsz Boldog új évet feliratot, de számítógépen is megírhatod és kinyomtathatod. Aztán pedig csak hajtsd körbe a lapot és állítsd a pohárba. A poharakat arany, fehér és fekete üvegfestékkel is díszítheted. Utóbbi esetében lehetőség szerint ne az utolsó pillanatban fogj hozzá a dekoráció elkészítéséhez, mert a festéknek a poharakon legalább egy napot száradnia kell.

5 szuperegyszerű szilveszteri dekoráció az utolsó pillanatokra is

2. DIY szilveszteri dekoráció – papírmasék

A szilveszter kellékeit készítsd el színes kartonokból. Vágj ki kalap, trombita, pezsgős üveg és pohár, nyakkendő formákat, és ezüst alufóliával vagy aranyszínű csokipapírral díszítsd. Rögzítsd a papírból készített dekorációt hurkapálcára, és szúrd bele a szobanövények földjébe, vagy állítsd üvegekbe az asztalra.

5 szuperegyszerű szilveszteri dekoráció az utolsó pillanatokra is

3. DIY szilveszteri dekoráció – csillagos girland

Csillogó papírokból kivágva mutatnak a csillagok a leglátványosabban. A girlandhoz vékony és kevésbé feltűnő zsinórt érdemes használni, melyre a papírcsillagokat könnyedén felragasztgathatod. Csillárról lelógatva rendkívül jól mutatnak.

5 szuperegyszerű szilveszteri dekoráció az utolsó pillanatokra is

4. DIY szilveszteri dekoráció – pohárnyakkendők

A poharakat díszítő csokornyakkendőket nagyon egyszerűen elkészítheted. Tetszőleges színű filcanyagból 15×5 centiméteres téglalapokat vágj ki. Szükséged lesz még másfél centi széles és olyan hosszú “zsinórra”, amely éppen átéri a poharat. Legalább fél centit érdemes ráhagyni az összetűzéshez. A téglalapokat tekerd át a filcből kiszabott átkötővel középen, majd a két szárat tekerd körbe szorosan a poháron és tűzőgéppel rögzítsd. Az első dekorációval vélhetően picit több időt eltöltesz, de a többinél már pontosan tudod a méretet, így egyszerűbb lesz a nyakkendőket elkészíteni. 

5 szuperegyszerű szilveszteri dekoráció az utolsó pillanatokra is

5. DIY szilveszteri dekoráció – Boldog új évet! felirat

Látványos és nagyon mutatós a bejárati ajtó vagy az ablak fölé kihúzott Boldog új évet felirat. A szilveszteri dekorációt gyorsan és egyszerűen elkészítheted. Zászlószerűen vágd be a fekete kartonokat, majd ragassz mindegyikre egy aranyszínű betűt, amit színes vagy csillogós papírból vágtál ki. A madzagot feszítsd ki a választott helyre, vastagabb és erősebb cellux ragasztószalaggal rögzítheted a falon. A kartonlapokat apróbb csipeszekkel akaszd fel a madzagra, és máris elkészült a nagyon mutatós szilveszteri dekoráció.

5 szuperegyszerű szilveszteri dekoráció az utolsó pillanatokra is

További dekorációs ötletek szilveszterre az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top