Otthon

5 hasznos tipp, hogy az új évben rendezettebb legyen az otthonod

Az újévi fogadalmaid között szerepel egy rendezettebb otthon kialakítása is? Akkor hasznodra válnak majd a most következő, szuper tippek!

Megfogadtad, hogy az új évben nem hagyod, hogy az otthonodban eluralkodjon a káosz? Akkor szükséged van ezekre a tippekre, amik segítenek, hogyan érd el és tartsd meg a rendezettebb állapotokat a lakásban!

1. Hagyj fel a rossz szokásokkal

Mindig ledobod a székre a kabátod, és szanaszét hagyod a cipődet, mikor hazaérsz? Aprócska rossz szokások, mégis látványos lesz, ha megszabadulsz tőlük.

2. Ha veszel valami újat, dobj ki valami régit

Ha veszel egy új cipőt, nézz körbe a régiek között: ha találsz olyat, amit már nem hordasz, ajándékozd el! Tégy ugyanígy a többi tárggyal is!

5 hasznos tipp, hogy az újévben rendezettebb legyen az otthonod

3. Gondolkodj felfelé

Ne félj a függőleges tárolástól: szuperpraktikus tárolási módszereket találhatsz ki, amivel kihasználhatod a lakás magasságát!

4. Mindenből csak egy darabod legyen

Ha bármiből kettőt találsz a lakásban, szabadulj meg a párjától! Ajándékozd vagy add el, ha pedig menthetetlen állapotban van, ne tartson vissza semmi, hogy kidobd.

5. Mondj nemet a családnak és a barátoknak

 A családi fészekből kirepült gyerekek cuccaiért még mindig te vagy a felelős? Itt az ideje, hogy felszámold a problémát: ne hagyd, hogy raktár váljon a lakásból!

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top