Otthon

Nyugikabint a munkahelyekre!

Lágy zene, nyugtató fények és totális elkülönülés a munkatársainktól – ezt tudja a CalmSpace, ami valójában egy kis kabin, ahol munka közben pihenhetünk.

Csak magunkra zárjuk az ajtaját, leheveredünk, kiválasztjuk, hogy 10, 15 vagy 20 percet szeretnénk pihenni, aludni, és a kabin állítólag tökéletesen ellazít. A kabin aztán az idő lejártával energetizáló fényekkel bombáz bennünket, így nem esik nehezünkre felébredni és visszatérni a kollégákhoz.

forrás: mvberbet.virb.com
Forrás: mvberbet.virb.com

Főleg olyan munkahelyen jöhet jól egy nyugis sarok, ahol egy térben vagyunk a kollégákkal, és néha bizony jólesne egy kis csönd, hogy tiszta fejjel tudjunk dolgozni. Vannak olyan munkahelyek már Magyarországon is, ahol relaxációs szobába menekülhetnek a munka elől a dolgozók, de van, ahol egy eldugott sarokban egy kanapét neveztek ki nyugisaroknak, ahova a kollégák kicsit el tudnak vonulni.

Repülőtereken is nagy igény van relaxációs szobákra, ennek egy igen modern formája a videón is látható sleepbox, vagyis alvódoboz. Az átszállásra váró megfáradt utas csak behúzza maga után az ajtót, és végre egyedül tölthet akár pár órát is kinyújtózva a szűkös repülőút után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top