Otthon

Így hangold át a kanapédat néhány párnával!

Egy-egy jól megválasztott díszpárnával teljesen új stílust adhatunk a kanapénknak. Most ezt be is bizonyítjuk egy unalmas, fehér tucatkanapé példáján.

Adott az IKEA Klippan kanapéja fehér színben – ennél egyszerűbb tucatterméket nemigen találni, mi mégis stílusos bútordarabbá varázsoljuk néhány párnával. Legyél akár romantikus, akár minimalista, ezt a kanapét akkor is a nappalidba tudod illeszteni.

Minimalista

Ha minimalista stílusban gondolkodsz, akkor a színek terén a fekete-fehér és szürke árnyalatok között keresgélj. Az egyszínű díszpárnák mellett jó választás lehet egy geometrikus formákkal dekorált párna is.

Így hangold át a kanapédat néhány párnával!

1. Fekete geometrikus, JYSK, 2290 forint
2. Kilométerórás, IKEA, 1990 forint
3. Fekete párna, IKEA, 995 forint

Gyerekeknek

Ha a kanapé a gyerekszobában kapott helyet, akkor vásárolj nekik szánt párnákat. Most nagyon divatosak a nagy méretű, különböző állatokat formázó párnák, vagy éppen kedves házikók.

Így hangold át a kanapédat néhány párnával!

1. Mopszos párna, Krisko Design, 4990 forint
2. Házikós párna, IKEA, 2990 forint
3. Kutyás párna, IKEA, 2990 forint

Aranyos

Arany és rózsaminta – ezeknél keresve se találhatnál nőiesebb, romantikusabb párnákat. Nyugodtan keverd a mintákat, látható itt is jól megfér egymás mellett a cikcakkmotívum a buja rózsákkal.

Így hangold át a kanapédat néhány párnával!

1. Arany cikcakkos, Babyberry, 3990 forint
2. Aranyszínű koronás párna, Krisko Deisgn, 5890 forint
3. Rózsás, JYSK, 3290 forint

Egzotikus

Színek, flamingók és kaktuszok – máris úgy érezheted magad, mintha nyaralnál, és a nappalidban nyoma sem lesz a téli borongós időnek. Egy merész és fiatalos lakásban pompásan mutatnak ezek az elemek.

Így hangold át a kanapédat néhány párnával!

1. Flamingós, F&F Home, 2859 forint
2. Színes, geometrikus, IKEA, 1290 forint
3. Kaktuszos, JYSK, 2990 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top