Otthon

Piszoárt és koporsót vegyenek – akciós ajánlatok a NAV-nál

Nem vicc, a NAV-nál valóban kiárusítást tartanak, és akár koporsót, piszoárt, de még menyasszonyi ruhát is vásárolhatsz kedvezményesen. Az adóhivatal elektronikus bolhapiacán komplett lakásfelszerelést, sőt tésztagyártó gépet is kínálnak. És honnan a sok hasznos holmi? Az adóellenőrzések során foglalták le.

Komplett lakberendezést szerezhetsz be, sőt a vállalkozásodat is felturbózhatod a NAV virtuális bolhapiacáról. Ha még nincs, és égetően szükséges, igen olcsón kaphatsz szeméttelepet, kutyapórázt vagy akár menyasszonyi ruhát. De az esküvő mellett a temetésről sem feledkeznek meg, 200 ezerért koporsót is vehetsz.

És honnan a tömérdek akciós áru?

A razziák során az adóhatóság töménytelen mennyiségű holmit, ingatlant és ingóságot foglal le, melyeket aztán online bolhapiacán próbál eladni. Az ingóságokra 50, az ingatlanokra 66 százalékos árról indul a licit, így ha szerencsés vagy, az árverésen féláron csaphatsz le a kiszemelt portékára.

És nemcsak magánszemélyeknek, vállalkozásoknak is érdemes körülnézni a NAV elektronikus árverésein. Árverésre bocsátják például egy kézi autómosó teljes berendezését, van hatalmas ipari olajsütő, de még leveles-tésztagyártó gép és komplett kelesztő kamra is.

A böngészés közben igazi kincsekre bukkanhatsz. Olcsón vehetsz háromrészes ülőgarnitúrát, csillárt, és ha régóta vágynál rá, még piszoárt is. Otthoni bárt rendezhetsz be a kínálatból, és persze az alkoholos italokból is óriási a választék – tudta meg a Bors.

A NAV kiárusításában piszoárt és koporsót is vehettek
A NAV kiárusításában piszoárt és koporsót is vásárolhatsz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top