Otthon

5 mód, ahogyan kényelmesebbé teheted a lakást

Meghittebb hangulatra vágysz az otthonodban? 5 egyszerű tippel segítünk, amiknek hála a lakásod tényleg otthonná válhat.

Vannak olyan lakások, ahol azonnal megérezzük az otthon melegét, amint belépünk. Körbenézünk, mi lehet a titka, de nem sikerül rájönnünk: hiszen ugyanolyan bútortok – kanapé, komód, étkezőasztal – állnak benne, mint a sajátunkban. Most segítünk megfejteni az igazán meghitt hangulatú otthonok titkait, amiket ha te is bevetsz, egyből kényelmesebbé válik majd a lakásod.

1. Szőnyegek

5 mód, ahogyan kényelmesebbé teheted a lakást Ne csak a nappali padlóját borítsd szőnyeggel: bátran helyezz puha szőnyegeket a konyhába és az étkezőbe is. Egyből jobb lesz a komfortérzeted!

2. Párnák

5 mód, ahogyan kényelmesebbé teheted a lakást A párnákkal se spórolj: egy egész tucatnyit is felhalmozhatsz, ha puha és minőségi anyagból készültek.

3. Könyvek

5 mód, ahogyan kényelmesebbé teheted a lakást A könyveidet még véletlenül se rejtegesd dobozokban vagy szekrényben! Tarts belőlük minél többet szem előtt, hiszen tőlük lesz karaktere az otthonodban.

4. Fali dekoráció

5 mód, ahogyan kényelmesebbé teheted a lakást Nem arról van szó, hogy zsúfolj tele minden falat képekkel, de ha vannak kedvenc fotóid vagy festményeid, mindenképp tedd őket közszemlére.

5. Természetes anyagok 

5 mód, ahogyan kényelmesebbé teheted a lakást Hogy a taktilis érzékeidet is kielégítsd, használj természetes, meleg anyagokat, mint a fa vagy a bőr.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top