nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Menő szappantartók: bolondos és elegáns

Menő szappantartók: bolondos és elegáns

A szappantartó lehet több, mint egyszerű műanyag tálacska. Ha egyedi, menő, különleges darabot szerzünk be, az egészen feldobja a fürdőszoba hangulatát, egyéniséget kölcsönöz neki. Stílusonként válogattunk a szokványostól eltérő darabok közül.
NLCafé
f Ajánlom
18 Fotó megtekintése

Menő szappantartók

<b>Alter, bohó, gyerekes</b> <br/><br/> Az első kategóriát azoknak a figyelmébe ajánljuk, akik szeretnek a hagyományos formáktól teljesen elrugaszkodni, és szívesen veszik magukat körbe vidám tárgyakkal. A pingvines szappantartót gyermekeknek tervezték, de tudjuk jól, hogy van, aki felnőttként is megmarad örök gyereknek. (Lelőhely: olcsobababolt.hu)
Még több +
Zenemániásoknak ezt a gitár formájú darabot ajánljuk. (Lelőhely: store.drumbum.com)
Még több +
A szappant tálcán nyújtó zöld emberke figuráját pedig bárkinek, akinek egy ilyen furcsa tárgy illik a fürdőszobájába. (Lelőhely: dsfshop.hu)
Még több +
<b>Trendi, fashion, exclusive</b> <br/><br/> Az ellenkező véglet, ha csakis a legkiválóbb minőségű, exkluzív darabokat vagyunk hajlandók megvásárolni. Ezek a szappantartók kis példányszámban készülnek, és az árukból szerényebb környéken egy teljes fürdőszobát fel lehet szerelni. A Versace 24 karátos arany szappantartója egy római császár fürdőszobájába is beleillik, és az ára is királyi (198 ezer forint).
Még több +
Szintén nem a visszafogottságáról nevezetes a Macral Design stúdió, amely európai tervezőkkel készítteti kollekcióját, és előszeretettel használ fürdőszobia kiegészítőin drága Swarowsky kristályokat. A rézből készített, krómozott, falra szerelhető folyékony szappanos tégely már 385 dollárért előjegyezhető náluk.
Még több +
Ennél valamivel drágább, 500 dollár az a gyönyörű, zöld (pontosabban English Green) kristálytégely, amelyet Harmony 513 néven Németországban gyártanak. A darab borostyánszínben is megvásárolható, a pumpálós felső rész pedig választható krómozott és aranyszínű kivitelben is a ModoBath webáruházában.
Még több +
<b>Rusztikus, antik, provanszál</b> <br/><br/> Sokan inkább az ántivilág, a boldog békeidők ráérősebb, díszesebb formavilágát szeretik, őket az olyan tárgyak vonzzák, amelyeken szinte még érezni a mester kezének melegét. Ezek a darabok néhány fillérért, de borsos áron is fellelhetők. A barokkos stílusú fali szappanadagoló a maga finom ívű réz alkatrészeivel és hibátlan porcelántartályával 18 ezer forintot kóstál kikiáltási áron a neten. (Lelőhely: vatera.hu)
Még több +
Ez a kézzel festett porcelán szappantartó a maga kis fogantyús tetejével valódi régiség, és 6000 forintos villámáron már le is üthető az internetes licitportálon. (Lelőhely: vatera.hu)
Még több +
A Rusztikhome.hu romantikus, vidéki stílusú tárgyai közül pedig egy hamisítatlan provance-i hangulatú kis tárgyat ajánlunk, melynek neve Les Petits Senteurs szappantartó kád. 4450 forintért bárki hazaviheti. Kedves, vidám darabja lesz a fürdőszobának.
Még több +
<b>Művész, mázas, kézműves</b> <br/><br/> Ha lehet, még a fentieknél is autentikusabb, ha magától a kézműves mestertől vásárolunk egyedi darabokat. Akad is ilyen szép számmal, de általában kutatni kell utánuk a világhálón. A gyönyörű, piros zománcos szappantartó például Endrédi Noémi fiatal keramikus műve. Mindössze 2000 forintos áron ez a szép alkotás egymaga is emeli a fürdőszoba értékét.
Még több +
A kézzel festett halacskákat, amelyek hagyományos szappanalátétként funkcionálnak, Korányi-Nagy Andrea készítette. Egyszeri alkotások, nem készül több. Nemcsak halacska, hanem falevél formában és egyéb motívumokban is készül nála szappantartó. (Lelőhely: kezmuvesandi.hupont.hu)
Még több +
Baksa Gyöngyi keramikus kezét dicsérik a fűszernövényekkel díszített kis, kerekded, színes szappantartók, amelyek szelíd, bájos megjelenése igazi otthonosságot csempész a csempés, visszhangos fürdőszobák rideg világába.
Még több +
<b>Modern, tartós, praktikus</b> <br/><br/> A legtöbben azonban nem szeretnek, vagy épp nem tudnak ilyen túlzásokba esni, de azért arra ügyelnek, hogy használati tárgyaik egyszerre legyenek praktikusak, mutatósak és jó minőségűek. A modern lakberendezési stílusok fő csapásiránya nekik kedvez. Ezek a szappantartók dekoratívak, strapabírók, és az áruk is elfogadható. Az Ikea Savern típusú szappantartója le sem tagadhatná skandináv génjeit.
Még több +
Valamivel kevésbé visszafogott a Jysk áruház Shiloh nevezetű szappanadagolójának karcsúsított dizájnja, szinte bármilyen fürdőszobában jól mutathat, és ahogy az előző darabnak, az árcéduláján ennek is mindössze 3990 forint olvasható.
Még több +
A Kika fekete színnel megbolondított, férfias kiállású, Marylin fantázianevű fürdőszobakészletének darabjai hajszálpontosan ugyanezen az áron kaphatók.
Még több +
<b>Öko, bio, háztáji</b> <br/><br/> Ha már csak magadban bízol, és sokat aggódsz a Föld jövőjéért, jobb, ha természetes anyagokból magadnak gyártod le a használati tárgyaidat. Szappantartót többféle alapanyagból készíthetünk, közös bennük, hogy mindegyik fillérekből kijön, mutatós és a célnak tökéletesen megfelelő darab. Ez például fűzfavesszőből készült. (Fotó: alomkucko.hu)
Még több +
Adja magát a kókuszdió héja, ezzel sokat dolgozni sem kell. (Fotó: mannaszappan.hu)
Még több +
De egy vékonyabb farönk szeleteit is felhasználhatjuk, ha lyukakat fúrunk a szappanlének. (Fotó: pameyastudio.com)
Még több +
Megosztás Facebookon