Otthon

Kanapé és vendégágy – a legtutibb, legszebb kihúzható kanapék a nappaliba

Egy kinyitható kanapé praktikus lehet a nappaliban, ha nem rendelkezünk vendégszobával.

Ha bizony kevés a hely, akkor a hálószobák mellett nem árt fekvőhelyeket a nappaliban is kialakítani. A legjobb, ha kinyitható kanapét választunk, így vendégszoba hiányában aludhatnak a nappaliban a vendégek. Kinyitható kanapék tekintetében elég széles a kínálat, a legolcsóbb megoldásoktól választhatunk a több százezres, kinyitható sarokkanapékig mindenfélét. Ezekből szemezgettünk most!

Tűzpiros, L-alakú kanapé, Ikea 59.990 forint Az L-alakú, kinyitható kanapék között ez a fekete és piros színben kapható Ikea kanapé elég olcsó megoldásnak számít. Ha fontos az ár, őt válasszuk.
Tűzpiros, L alakú kanapé, IKEA, 59 990 forint. Az L alakú, kinyitható kanapék között ez a fekete és piros színben kapható IKEA kanapé elég olcsó megoldásnak számít. Ha fontos az ár, őt válasszuk.
Kerekes kanapé, Ikea 89.990 forint A fiatalok kedvelik ezt a könnyű, egyszerűen mozgatható, ki- és becsukható, kerekekkel felszeerlt kanapét. Hátránya, hogy ágyneműtartója nincs, ezt nem árt a döntésn
Kerekes kanapé, IKEA, 89 990 forint. A fiatalok kedvelik ezt a könnyű, egyszerűen mozgatható, ki- és becsukható, kerekekkel felszerelt kanapét. Hátránya, hogy ágyneműtartója nincs, ezt nem árt a döntésnél figyelembe venni.
Bézs kanapé, Ikea 149.990 forint Minimalista és visszagofott, nem túl robosztus kanapé.
Bézs kanapé, IKEA, 149 990 forint. Minimalista és visszafogott, nem túl robusztus kanapé.
Retró stílusú kanapé, Jysk 64.900 forint Akiknek fontos a design, azok válasszák ezt a most nagyon népszerű, retró stílusú, kinyitható modellt.
Retró stílusú kanapé, JYSK, 64 900 forint. Akiknek fontos a dizájn, azok válasszák ezt a most nagyon népszerű, retró stílusú, kinyitható modellt.
L-alakú kanapé, Jysk 159.900 forint Kicsit borsosabb az ára, mint az L-alakú piros változaté, de a kivitelezése is profibb, a fekete huzat ráadásul jobban bírja a koszt, ami kisgyerekeseknél vagy álla
L alakú kanapé, JYSK, 159 900 forint. Kicsit borsosabb az ára, mint az L alakú piros változaté, de a kivitelezése is profibb, a fekete huzat ráadásul jobban bírja a koszt, ami kisgyerekeseknél vagy állattartóknál nem mellékes tulajdonság.
Fehér, variálható kanapé, Möbelix 349.900 forint Ez a kanapé tényleg luxus darab, nemcsak mérete és variálhatósága, hanem az ára miatt is.
Fehér, variálható kanapé, Möbelix, 349 900 forint Ez a kanapé tényleg luxusdarab, nemcsak mérete és variálhatósága, hanem az ára miatt is.

 

Textilbőr kanapé, Mömax 99.990 forint A bőrkanapéknál jóval olcsóbb ez a textilből és textilbőrből készült, kinyitható modell.
Textilbőr kanapé, Mömax, 99 990 forint. A bőrkanapéknál jóval olcsóbb ez a textilből és textilbőrből készült, kinyitható modell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top