Otthon

Fogadjunk, hogy nem tudtad, hogy ezeknek a tárgyaknak is lejár a szavatosságuk

Meddig jó egy párna, meddig lehet használni a hajkefénket, és vajon tényleg jó még az a papucs?

Párna – 2-3 év

Igen, a párnáknak is lejár a szavatosságuk. Egy idő után a párnák veszítenek tartásukból, deformálódnak, ráadásul poratkáknak is otthont adhatnak.

Papucs hat hónap

A papucs kiváló melegágya a gombás fertőzéseknek – épp ezért nagyon fontos a rendszeres és alapos tisztítás, ha pedig ezt nem tesszük, fél év után nyugodtan elbúcsúzhatunk tőle!

Fogkefe három hónap

Sajnos fogkeféinket többnyire csak akkor cseréljük le, ha már olyan gusztustalanul néznek ki, hogy nem szívesen vesszük a szánkba őket, pedig 3 havonta mindenképpen cserélni kéne. Ha pedig betegek, például influenzásak voltunk, azonnal cseréljük le.

Fogadjunk, hogy nem tudtad, hogy ezeknek a tárgyaknak is lejár a szavatosságuk

Hajkefe egy év

A hajkeféket hetente egyszer ki kéne tisztítani, és évente újat kellene vásárolnunk. Ha természetesek a sörtéi, akkor ez inkább 7 hónap legyen, azoknak ugyanis gyorsabban jár le a szavatosságuk.

Melltartó 1-2 év

Amint a melltartónk megnyúlik, elveszíti formáját, nem tart már olyan jól, mindenképpen váljunk meg tőle, hiszen a rossz melltartó nagyon egészségtelen lehet.

Elosztók 1-2 év

Az elosztóknak van bizonyos kapacitásuk, idővel pedig veszítenek ebből. Ha elromlik, talán komoly problémáink lesznek majd a megfelelő áramellátással.

BrightSide

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top