Otthon

Vess véget a kábelek káoszának egy egyszerű DIY trükkel!

Nálad is összevissza kuszaság uralkodik az íróasztal alatt a kábelek, zsinórok és vezetékek miatt? Tégy egyszer s mindenkorra rendet egy egyszerű trükk segítségével!

A legrendezettebb íróasztalt vagy tévés szekrényt is el tudja csúfítani az asztal alatti kábelkáosz. Ha a vezetékek és zsinórok összegabalyodnak, az előbb-utóbb töréssel is jár majd – vagyis új kábeleket kell beszereznünk! Hogy ezt megelőzd, és végre rendet teremts a kábelek között, vesd be ezt az egyszerű DIY trükköt! Már mutatjuk is:

Szükséged lesz egy kartonból készült hengerre, amiből vágj akkora darabot, amekkora az asztalod. Ezután egy snitzer segítségével vágd ki a felét, hogy bele tudd tenni a hosszabbítót és a zsinórokat. Mielőtt ezt megtennéd, ragaszd körbe a kivágatnál öntapadós ragasztóval, majd fújd le fehérre, hogy minél elegánsabb legyen! Ha megszáradt, nem maradt más dolgod, mint fúrógéppel felfúrni az asztal aljához, és elrendezni benne a kábeleket.

 Forrás: Nifty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top