Otthon

Elköltözött a horrorgólya, fellélegzett a falu

Ronny, a gólya a falusiak idegeire ment a nyáron azzal, hogy tükörképét meglátva csőrével összecsipkedte, megkarcolta az autókat és az ablakokat.

Visszatért a nyugalom egy német faluba, miután délre költözött Ronny, a bajkeverő gólya. A madár múlt héten még egyszer utoljára tett egy kört, majd tovaszállt.

A fényes, visszatükröződő felületek, köztük az autótetők és az ablaküvegek elleni örökös támadásaival Ronny és a Berlintől északra fekvő falu is bekerült az országos hírekbe. A támadásoktól tartva a falusiak zárva tartottak ajtót-ablakot, és garázsban tartották autójukat.

Elköltözött a bajkeverő gólya - fellélegezett a falu

A polgármester szerint a glambeckiek ambivalens érzésekkel viszonyultak a gólya távozásához, mert bár visszatért a nyugalom, végül már megszokták a harcias madarat, és az első napokban szinte hiányzott nekik. Valójában Ronnynál is több kellemetlenséget okoztak a faluban a tévéstábok, amelyek nagy számban érkeztek Glambeckbe, hogy lencsevégre kapják a problémás gólyát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top