Otthon

Az, hogy hogyan veted be az ágyadat, elárulja, hogy milyen vagy

Gondoltad volna, hogy ágyazási stílusból is rengetegféle létezik? Na és azt, hogy az ahogyan ágyazunk, az a személyiségünkről is árulkodik?

Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát… ez a közmondás mindenki számára ismerős, és most bebizonyítjuk, hogy valóban igaz! Az ágyazási stílusod ugyanis árulkodik a személyiségedről is. Tudd meg most, milyen típus vagy te magad, vagy azonosíts be másokat az ágyazás alapján! 

A romantikus

Az, hogy hogyan veted be az ágyad elárulja, hogy milyen vagy

A lepedők nincsenek behajtva a matrac alá, csak lazán rádobták őket az ágyra. Az ágyneműt egy hanyagul ráhajított takaró fedi, a párnák pedig nem a küllemet, csakis a kényelmet szolgálják. Ez mind azt jelenti, egy romantikus típussal állunk szemben, aki érzékeny, magas érzelmi intelligenciával rendelkezik, és könnyen barátkozik. Hajlamos azonban belemerülni az álmodozásba és gondjai vannak saját maga motiválásával.

A nagyi

Az, hogy hogyan veted be az ágyad elárulja, hogy milyen vagy

A párna és az ágynemű még véletlenül sem látszódhat ki a mértani pontossággal felhelyezett ágytakaró alól, az ágy végében pedig egy csipkés lábtakaró pihen. Nem kérdés, az ágy tulajdonosa nagymamatípus! Minden feladatnak alaposan utánanéz, mielőtt megoldaná, aztán hiperprecízen lát hozzá. A megszokás rabja.

A hercegnő

Az, hogy hogyan veted be az ágyad elárulja, hogy milyen vagy

Lakberendezési magazinba illik ez az ágy, a gondosan elrendezett párnákkal és a felhajtott ágytakaróval. A tulaj egy hercegnő, kifinomult ízléssel és szuper stílusérzékkel áldotta meg a természet. Könnyen izgalomba jön, és imádja az életet, de hajlamos a késésre, és néha kifolynak a kezei közül a teendők.

A rejtegető

Az, hogy hogyan veted be az ágyad elárulja, hogy milyen vagy

Az egész ágyat egy hatalmas ágytakaró fedi – csak sejthetjük, mi van alatta. Ennek az embernek valami titkolnivalója van! Ez lehet egy titkos, rendetlen én vagy egy rossz szokás. Barátságos és szociális a tulaj, de azért tartja a távolságot.

Az übermenő

Az, hogy hogyan veted be az ágyad elárulja, hogy milyen vagy

 Aki egyáltalán nem foglalkozik az ágya bevetésével, az valószínűleg túl elfoglalt a világ megmentésével vagy más olyan menő teendőkkel, amikről nekünk, földi halandóknak fogalmunk sincs.

Forrás: Buzzfeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top