nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Rózsaszín fotel a szegedi buszmegállóban – ilyet még nem láttál

Rózsaszín fotel a szegedi buszmegállóban – ilyet még nem láttál

Szegeden most mindenki azt találgatja, hogyan kerülhetett a Barbie babaházába illő rózsaszínű fotel az egyik buszmegállóba. Jó kérdés, meg kell hagyni. Ilyet viszont még biztosan nem láttatok!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Érdekes módon senki sem akar ráülni a csodaszép, rózsaszín, Barbie-házba illő fotelre, amit az egyik szegedi buszmegállóban látni néhány napja. Először a közeli padok mellett látták az igencsak feltűnő ülőalkalmatosságot, aztán valaki – talán az esőzések elől – beállította a buszmegálló fedett részébe.

A rózsaszín fotel épp olyan, mint egy negyedik ülőhely a megálló székei mellett. Nemrégiben lomtalanítás volt a környéken, talán egy buliból hazafelé igyekvő, vicces kedvű fiatal vitte a fotelt a trolimegállóba. A lomtalanításnak már nyoma sincs, egy partvisnyél, egy rozzant szék vagy egy törött ablaküveg sincs a környéken, a rózsaszín fotel maradt.

Mindenesetre a szegediek most azt találgatják, vajon hogyan kerülhetett a fotel a megállóba. A kommentelők szerint megunhatta a tulajdonosa, más úgy gondolja, talán nem fért föl a buszra, vagy a sofőr találta túlméretesnek a csomagot. Szerintünk szakítás lehet a dologban: a fiú bosszúból kirakta exbarátnője kedvenc rózsaszínű foteljét. Ti mit gondoltok?

(Délmagyar)

Megosztás Facebookon