Otthon

Ezzel a saját készítésű naptárral mindig tudod, hányadika van

Te is azok közé tartozol, akik mindig elfelejtik hányadika van? Akkor ez a tipp igazán hasznos lesz számodra!

A vakáció idején a legtöbb gyerek számára megszűnik az idő – nem tudják, milyen nap van, pláne hogy hányadika! De mit tegyenek azok a felnőttek, akiknél egész éves problémát jelent emlékezni a dátumokra? Készítsenek ilyen kedves, újra és újra felhasználható naptárt!

Ha számodra is ismerős a probléma, örülni fogsz ennek a tippnek: nemcsak hasznos, hanem jól is mutat majd az íróasztalodon ez a DIY-naptár, amiben addig cserélheted a napokat, amíg meg nem unod. Mutatjuk, hogyan készítsd el.

Szükséged lesz hozzá egy képkeretre, kampószögekre, vonalzóra, színes ceruzákra, papírra, ollóra és egy lyukasztóra. A kampószögeket csavard a képkeret hosszabbik oldalának belsejébe. Egy A4-es papírt vágj fel 12 egyenlő darabra, majd készíts rajta lyukakat. Nem maradt más dolgod, mint felírni a dátumokat a papírokra és felakasztgatni őket a keretre. Ha bárhol elakadnál, segít az alábbi videó:

Forrás: 5-minute crafts

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top