Otthon

Reggelizz a teraszon – szuper tippek!

Itt a jó idő, kapcsolódj ki, nyaralj otthon, reggelizz a teraszodon! Igazi, mindennapos nyaralásélmény, egy nyaralás árának töredékéből!

Nincs is annál jobb, mint amikor a nyaralás élményét nap mint nap otthon is átélheti az ember. Nekünk ilyen az, amikor egy-egy nyugis vasárnap a teraszon reggelizünk. Élvezd a jó levegőt, a napsugarat, és reggelizz te is a teraszon! Egy nyaralás árának töredék részéből pazar környezetet hozhatsz létre a balkonon, megmutatjuk, hogyan!

Szerezz be egy padot, hiszen erre akár többen is leülhetnek, így lesz hely a vendéknek is. A napsugarakról se feledkezz meg, vásárolj egy napernyőt. Nem is gondolnánk, de az olcsóbb árkategóriájú lakberendezési boltokban is találhatunk szuperdesignos bútorokat, mint amilyen például a válogatásunkban szereplő szék. A fehér tisztaságot áraszt, de keverd nyugodtan élénk színekkel, így a vidámság sem marad el!

Reggelizz a teraszon

Fémpad, Ikea 8.990 forint
Kék pohár, F&F Home 899 forint
Napernyő, Butlers 15.900 forint
Szék, Jysk 29.900 forint
Grillező, Praktiker 3.990 forint
Asztal, Ikea 11.990 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top