Otthon

Így készíts egyszerűen minikertet

Hogy tudsz elkészíteni otthonra magadnak egy csodaszép minikertet? McMenemy Márk megmutatja, mennyire pofonegyszerűen meg tudod valósítani tervedet!

Mindig is vágytál egy saját kezűleg elkészített minikertre, de eddig nem tudtad, hogy valósítsd meg a terved? Akkor nézd meg McMenemy Márk videóját, amelynek segítségével elkészítheted egyedi floráriumod!

Így készíts egyszerűen mini kertet

McMenemy Márk brit édesapja révén életének első 7 évét Angliában töltötte. Ott szívta magába a szép kertek és a zöld szeretetét. Évekkel később, a legkülönfélébb munkák után a televíziózás területén kezdett dolgozni, a legjobban talán kertészkedős műsorai révén ismerhetik. Bár  11 évvel ezelőtt még zöldfülűként kezdte, ma már átfogó tudással rendelkező “médiakertész” vált belőle. Nagy szeretettel és műgonddal ápolja saját, 1000 m2-es kertjét, Otthon a kertben című TV2-es műsorát valamint kert.tv címen futó praktikus jó tanácsokkal teli weboldalát. Mottója: “A kertészet magában foglalja mindazt, ami jövőnk záloga; természet és ember közös, teremtő együttműködését.” Párjával, kisfiával, kutyáikkal, macskáikkal Budapest közelében, a Pilisben élnek. Szabadidejét leginkább kertészkedéssel, hosszútávfutással, zenehallgatással, utazással és meditációval tölti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top