nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Inspiráció lakberendezéshez: ma már a tévé is dizájnelem

Inspiráció lakberendezéshez: ma már a tévé is dizájnelem

A nappali mindig egy otthon szíve, a baráti összejövetelek, családi beszélgetések helyszíne. Nagyon sok időt töltünk itt, ezért különösen fontos, hogy berendezése harmonikus és kényelmes legyen. Ez inspirálta arra a BRAVIA tévék alkotóit, hogy a 2016-os modellek még inkább illeszkedjenek otthonunkba, dizájnelemként is funkcionáljanak amellett, hogy kikapcsolódást nyújtanak.
NLCafé
f Ajánlom

“Egy-egy nappali kialakításakor az ülőgarnitúra, lakástextíliák, a falszín vagy akár a világítás kiválasztása mellett, mára már az elektronikai berendezések is fontos részét képezik a dizájnnak” – kezdte Csorba Anita tértervező

“A lakás lehet modern, eklektikus vagy klasszikus, a minimál stílusú készülékek mindegyikbe beleilleszthetők, és harmonikus végeredményt alkotnak. Az elektronikai berendezések kialakításakor ma már a praktikum és az esztétikum kéz a kézben jár. Így mindkét szempontból szuper például, ha a kábelek eltüntetésére is gondolnak a tervezők” – tette hozzá az enteriőrstylist.

Inspiráció lakberendezéshez: ma már a tv is dizájnelem

A Sony az új trendeknek megfelelően alakította ki új BRAVIA 2016-os modelljeit, modern, “a nappali egy szelete” dizájnt követő, kifinomult eszközei tökéletesen illeszkednek bárki otthonába, legyen az egy eldugott kis faház vagy egy modern lakosztály a város szívében.

Inspiráció lakberendezéshez: ma már a tv is dizájnelem

(Forrás: redlemon)

Olvass még dekorációs tippeket az NLCafén

Megosztás Facebookon