Otthon

Vess véget a kertészmanikűrnek! – videó

McMenemy Márk ezúttal azt mutatja meg nektek, hogy tudtok véget vetni a kertészmanikűrnek. Miről van szó? Nézzétek meg a videót!

Mi az a kertészmanikűr? Hogy tudsz könnyedén elbánni a kertészkedés közben körmöd alá ment kosszal? McMenemy Márk legújabb videójában egy egyszerű és hasznos trükköt mutat nektek, aminek segítségével könnyedén elbánhattok a kertészmanikűrrel!

McMenemy Márk NLCafén megjelent videóit, itt megnézheted:

Vess véget a kertész-manikűrnek! - videó

McMenemy Márk brit édesapja révén életének első 7 évét Angliában töltötte. Ott szívta magába a szép kertek és a zöld szeretetét. Évekkel később, a legkülönfélébb munkák után a televíziózás területén kezdett dolgozni, a legjobban talán kertészkedős műsorai révén ismerhetik. Bár  11 évvel ezelőtt még zöldfülűként kezdte, ma már átfogó tudással rendelkező “médiakertész” vált belőle. Nagy szeretettel és műgonddal ápolja saját, 1000 m2-es kertjét, Otthon a kertben című TV2-es műsorát valamint kert.tv címen futó praktikus jó tanácsokkal teli weboldalát. Mottója: “A kertészet magában foglalja mindazt, ami jövőnk záloga; természet és ember közös, teremtő együttműködését.” Párjával, kisfiával, kutyáikkal, macskáikkal Budapest közelében, a Pilisben élnek. Szabadidejét leginkább kertészkedéssel, hosszútávfutással, zenehallgatással, utazással és meditációval tölti.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top