Otthon

3 ötletes kerti dekoráció

Ötletes, ugyanakkor egyszerűen elkészíthető kerti dekorációkat találtunk. Ezeket vétek lenne kihagyni.

Igazi tavaszi hangulatot teremtenek ezek az ötletes dekorációk a kertben vagy a teraszon. Különösebben nagy kézügyesség sem szükséges az elkészítésükhöz.

1. kerti dekoráció: kulcs a szívedhez

Elképesztően kreatív felhasználási módja a már használhatatlan bicikliláncnak és a fölöslegessé vált kulcsoknak. Mindössze annyi a feladat, hogy apró szögekkel rögzítsd a láncot szív formájában, majd a közepébe is szögekre akaszd a kulcsokat. Kertdekorációd rendkívül jól mutat a kerítésen vagy kerti paravánon, esetleg deszkázott erkélyen.

3 szuper ötletes kerti dekoráció

2. kerti dekoráció: kanalas virágtartó

Régi kanalakat hajlíts meg, majd csavarral rögzítsd a megfelelő helyen. Akassz rá nem túl nehéz növényeket, és máris elkészült az egyedi kerti dekorációd. A virágokat cserép helyett műanyag palackba javasolt ültetni, hogy a súlyuk könnyebb legyen.

3 szuper ötletes kerti dekoráció

3. kerti dekoráció: mozaikos kerti szerszámok

Régi, kidobásra szánt lapátból, vasvillából, gereblyéből különleges kerti dekorációt készíthetsz, ha előzőleg letisztítod a szerszámokat, majd apró, színes mozaikokat ragasztasz rá a fantáziád szerinti mintákkal. Akaszd a dekorációt a kert egyik deszkájára vagy erkélyre, esetleg a ház falára. Ugye milyen kreatív dekorációk készíthetők lomokból?

3 szuper ötletes kerti dekoráció

További kerti dekorációs ötletek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top