Otthon

Csinálj csodás kerti dekorvilágítást a megunt hulahoppkarikádból

Emlékszel még, mennyire szerettél gyerekként hulahoppozni? Ha felmégy a padlásra, még az is lehet, hogy megtalálod valahol a régi játékod. Az viszont már nem valószínű, hogy újra riszálásba kezdesz a műanyag karikával.

Viszont mi tudunk egy nagyszerű ötletet. Ez neked is be fog jönni. Valójában alig néhány “összetevő” kell hozzá, és máris olyan kerti dekorációval dobhatod fel a tavaszi, nyári estéket, amiket minden barátnőd irigyelni fog. A kézügyesség sem feltétlenül követelmény, azért jó, ha konyítasz valamennyit a dekorációk készítéséhez.

Végy két felesleges, különböző méretű hulahoppot és tekerd be őket egy széles szalaggal. Ha ezzel megvagy, kösd őket össze kb 10 cm távolságban. Vedd elő a karácsonyi égősort, és fűzd fel ez egyik hulahoppkarikára, majd keress neki egy tuti helyet a kertben. De előtte mindenképpen nézd meg a videót, és figyeld, hogyan készül.

DIY Hula Hoop Outdoor Light

A dollar store hula hoop gets a new life as a hanging outdoor light.

Közzétette: HGTV – 2016. március 29.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top