Otthon

3 húsvéti dekorációs ötlet

Készítsd el te magad gyorsan, olcsón és egyszerűen a húsvéti dekorációkat. Segítségül három ötletes megoldást találtunk.

Ezek a húsvéti dekorációk annyira egyszerűek, hogy összeállításukba a gyerekeket is nyugodtan bevonhatod. Készüljetek együtt a húsvétra.

1. Tojások vödörben húsvéti dekoráció

Ehhez a színes és nagyon mutatós húsvéti dekorációhoz a gyerekek már nem használt műanyag vödrei éppúgy megfelelnek, mint a kerti kaspók. A vödröket töltsétek meg húsvéti tojásokkal, majd különböző hosszúságra vágott színes szalagokra akasztva függesszétek fel az ablak elé a függönytartóra. A teraszra kilógatva is csodásan mutatnak.

3 húsvéti dekorációs ötlet

2. Váza a vázában húsvéti dekoráció

Ehhez az otthoni húsvéti hangulatú díszhez egy nagyobb üvegvázára vagy befőttesüvegre és egy szűkebb átmérőjű vázára lesz szükséged, amit a nagyobb közepébe állíts. A kisebb vázát vízzel töltsd meg, majd az egyik kezeddel végig tartva, rakd körbe a színesre festett húsvéti tojásokkal. Amikor ezzel elkészültél, tégy tavaszi virágokat a vázába, és így helyezd a dekorációt az ünnepi asztalra.

3 húsvéti dekorációs ötlet

3. Tojáshéjból készített húsvéti dekorációs gyertyatartó

Ehhez a nagyon ötletes húsvéti dekorációhoz néhány tojástartót vagy kis méretű üvegpoharat, kimosott tojáshéjakat és néhány teamécsest készíts elő. A kifestett tojáshéjak közepébe állíts egy-egy mécsest. Helyezd az asztalra vagy a lakás tetszőleges helyére, és gyújtsd meg a gyertyákat.

3 húsvéti dekorációs ötlet

Inspirálódj további húsvéti dekorációkból az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top