Otthon

Így háromszorozhatjátok meg a vágott virágok élettartalmát

Pelenkazselés virágszteroid...Mi ez? Mire való? És miben segít? McMenemy Márk megmutatja!

McMenemy Márk mutat egy olyan könnyen elkészíthető csodaszérumot, amivel akár megháromszorozhatjátok a vágott virágok élettartamát.

Így háromszorozhatjátok meg a vágott virágok élettartalmát

McMenemy Márk brit édesapja révén életének első 7 évét Angliában töltötte. Ott szívta magába a szép kertek és a zöld szeretetét. Évekkel később, a legkülönfélébb munkák után a televíziózás területén kezdett dolgozni, a legjobban talán kertészkedős műsorai révén ismerhetik. Bár  11 évvel ezelőtt még zöldfülűként kezdte, ma már átfogó tudással rendelkező “médiakertész” vált belőle. Nagy szeretettel és műgonddal ápolja saját, 1000 m2-es kertjét, Otthon a kertben című TV2-es műsorát valamint kert.tv címen futó praktikus jótanácsokkal teli weboldalát. Mottója: “A kertészet magában foglalja mindazt, ami jövőnk záloga; természet és ember közös, teremtő együttműködését.” Párjával, kisfiával, kutyáikkal, macskáikkal Budapest közelében, a Pilisben élnek. Szabadidejét leginkább kertészkedéssel, hosszútávfutással, zenehallgatással, utazással és meditációval tölti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top