Otthon

Min játsszon a gyerek? – játszószőnyegkörkép

Amikor eltelik az első pár hónap, és a gyerek mozgásba lendül, akkor bizony lekerül a földre. A földön pedig a legjobb, ha egy játszószőnyeg várja. De milyen? Hazai tervezőktől és nagy márkáktól gyűjtöttünk most játszószőnyegeket!

Hogy a földön hempergés kellemes legyen, szerezzetek be a kis kúszómászónak egy játszószőnyeget! Hogy ne kelljen keresgélnetek, mi most összeszedtük a legtutibb hazai és itthon kapható termékeket!

Bimba játszószőnyeg mindenféle kütyüvel

A Bimba márka patchwork stílusú játszószőnyegeket készít. A termékek ára mérettől, felhasznált alapanyagtól és a megrendelő által kért extráktól – zörgő-csörgő fólia, sípoló részek, ráhelyezhető csörgős tartozékok – függ, 18 ezer és 29 ezer között változik.

Min játsszon a gyerek? - játszószőnyeg körkép

Bimba, 18.000 – 29.000 forint

www.bimba.hu

Dolgos Kezek patchwork takaró

A Dolgos Kezek kínálatában ennek a tükrös, sípolós, zörgős és birizgálós interaktív hempergőnek a fiús verziója is megtalálható. Kiegészítők ezen a szőnyegen is vannak, de már a különböző anyagok játéka is könnyedén elszórakoztatja a gyerekeket.

Min játsszon a gyerek? - játszószőnyeg körkép

Dolgos Kezek, 8400 forint

www.facebook.com/dolgoskezek

Ikea: hatalmas és multifunkciós

Ha a játszószőnyeg kérdését egyszerűen akarjuk elintézni, és nem akarunk nagyobb összeget rászánni, akkor sétáljunk be a svéd bútorlánc egyik üzletébe. Náluk is találunk hatalmas, akár takaróként is használható, egy-két érdekességgel felszerelt szőnyeget.

Min játsszon a gyerek? - játszószőnyeg körkép

Ikea, 6990 forint

www.ikea.com

Kölyökdzsungel: játszószőnyeg és babakarám egyben

Nálunk sok problémát okoz, hogy a kicsi már közlekedik, és hogyan tartsam távol a nagyobbik apró játékaitól. A babakarámot és a játszószőnyeget egyesíti a Kölyökdzsungel magasított, peremmel készült terméke.

Min játsszon a gyerek? - játszószőnyeg körkép

Kölyökdzsungel, 26.900 forint

www.kolyokdzsungel.hu

Krisko: elegáns és játékos

A Krisko Design olyan cuccokat kínál, amilyeneket a piacon más nemigen. Náluk a design, a stílus minden esetben egyedi és jól felismerhető. Nincs ez másképp a játszószőnyegüknél sem: nagyon elegáns fekete-fehér darab, és a körben elhelyezett, fehér pompomos rojtok teszik játékossá.

Min játsszon a gyerek? - játszószőnyeg körkép

Krisko Design, 8990 forint

www.kriskodesign.hu

Mamas & Papas: játszószőnyeg párnával

A kukucskálást segíti elő a Mamas & Papas párnával ellátott játszószőnyege. Ez a modell egyébként a párna köré felcsavarva könnyen össze is csomagolható, így akárhova magunkkal vihetjük.

Min játsszon a gyerek? - játszószőnyeg körkép

Mamas & Papas, 11.990 forint

www.mamasandpapas.hu

Van karám, nincs karám

Szintén a Mamas & Papas kínálatában található meg ez az egyszerűen átalakítható játszószőnyeg. Ha nem szeretnénk, hogy a baba ide-oda elguruljon, akkor csak kössük össze az oldalain található szalagokat, és már kész is a minikarám. Ezenkívül ehhez a szőnyeghez érdekes lógatható játékok is tartoznak.

Min játsszon a gyerek? - játszószőnyeg körkép

Mamas & Papas, 29.990 forint

www.mamasandpapas.hu

Hagyományos technika, modern design

A Mamzinál rendelhetők egyedi, teljesen kézzel készült játszószőnyegek. A körkörösen horgolt darabok a megrendelő igénye szerint és az általa választott színekből készülnek. Egy 160 centiméter átmérőjű szőnyeg 28-30 ezer forintot kóstál, de később akár hagyományos szőnyegként is használhatjuk.

Min játsszon a gyerek? - játszószőnyeg körkép

Mamzi, 28.000 – 30.000 forint

https://www.facebook.com/mamzi.thegrannychicboutique

Mirifay Design: nincs többé kupi!

Ezzel a jelszóval készült a Mirifay Design játszószőnyege, ami a körbe fűzött madzagnak köszönhetően egy mozdulattal összehúzható, és játéktárolóvá alakítható. A strapabíró vászonból készült darabok fiús és lányos színekben, valamint több méretben is elérhetők.

Min játsszon a gyerek? - játszószőnyeg körkép

Mirifay Design, 2990 – 5990 forint

www.facebook.com/mirifaydesign

NON+: egyszerű és multifunkciós

Ahogyan a NON+ többi terméke, úgy a játszószőnyege is egyszerű, stílusos és multifunkciós. Akár takaróként vagy pelenkázó-alátétként is használhatjuk ezt a kétféle színű pamutból, közte puha béléssel készült szőnyeget.

Min játsszon a gyerek? - játszószőnyeg körkép

NON+, 12.900 forint

www.nonplusz.hu

Szoka Design: szőnyeg és falvédő egyben

Ha már játszóházzá alakult a nappali, akkor a Szoka Design nemcsak játszószőnyegnek, de falvédőnek is ajánlja a termékeit. Így miután kinőtte a gyerek a földön hempergő korszakot, nem kell a szőnyeget a szekrény mélyére süllyeszteni, hanem feltehetjük az ágya mögé a falra.

Min játsszon a gyerek? - játszószőnyeg körkép

Szoka Design, 13.500 forint

www.facebook.com/szokadi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top