nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Modern elegancia a belvárosban

Modern elegancia a belvárosban

Nem könnyű egy fiatal lánynak, amikor a szülei úgy döntenek, hogy a család egy másik országba költözik. Rebeca azonban kimondottan örült a változásnak, amikor kiderült, hogy Litvániából a budapesti belvárosba költöznek.
f Ajánlom

A főváros egyik legimpozánsabb utcájában, ami egyenesen nekifut a Kossuth Lajos térnek csodás műemlékházak emelkednek a lombos fák fölé magasodva. Ide költözött Rebeca a szüleivel egy tágas, nagypolgári értékeket őrző saroklakásba, ahonnan csodás kilátás nyílik a pesti belvárosra, de még a parlament és a vár egy része is jól látható.

Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa

“Nagy várakozásokkal telve jöttem ide a szüleimmel, akik pár évig most Budapesten dolgoznak. Ehhez az is hozzájárult, hogy egy ilyen szép és tágas lakásban lakhatunk, a város egyik legszebb utcájában. Tulajdonképpen zökkenőmentes volt az indulás, és a lakásban is mindenki azonnal megtalálta a helyét, ki-ki a maga szobáját” – emlékszik vissza Rebeca, aki a szülőkkel együtt mint bérlő érkezett a már felújított lakásba. Zsoltai Tünde és Pál Tibor mutatta meg nekünk leendő otthonunkat. Olyan szerencsénk volt, hogy velünk együtt választották ki az idekerülő bútorokat, sőt, Tünde még a tapétavásárlásban is segített.”

(Styling: Szász Katalin)

Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa
Modern elegancia a belvárosban

A teljes cikk az OTTHON magazin februári lapszámában olvasható. De további inspirációk, lakberendezési megoldások és újdonságok találhatók az otthon.com weboldalon is.                                              

További érdekességek a lapszámból:

Egy világjáró főhadiszállás Pécsett

Mesék a toronyból Buda szívében

Újragondolt falak egy párizsi lakásban

Hogyan válasszunk cementlapot?

Kényelmesen a konyhában

Megosztás Facebookon