nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Van Gogh Airbnb-n adja ki híres szobáját

Van Gogh Airbnb-n adja ki híres szobáját

Kivennél egy szobát egy Van Gogh-festményben? Egy chicagói múzeum zseniális ötlettel rukkolt elő – felnyomták Van Gogh szobáját Airbnb-re.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Biztosan sokan ismerik már az Airbnb-t, a szuper szállásfoglaló oldalt, ahol magánszemélyek által meghirdetett lakásokban szállhatunk meg. A napokban egy elég különös hirdetés bukkant fel, aminek gazdája nem más, mint Vincent Van Gogh – és persze a szoba is sokaknak ismerős lehet egyik leghíresebb festményéről.

Van Gogh Airbnb-n adja ki híres szobáját

A zseniális ötlet a Chicago Art Institute fejéből pattant ki, a közelgő, Van Gogh’s Bedrooms névre keresztelt kiállításukat szerették volna ilyen módon népszerűsíteni. Az ötlet pazar, a megvalósítás kifogástalan, és egyébként a szoba is abszolút jutányos – mindössze 10 dollár egy éjszakára!

Van Gogh Airbnb-n adja ki híres szobáját

Forrás: Mashable

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon