Otthon

DIY: műanyag figurák újragondolva

A hétvégénk azzal kezdődött, hogy az egész családnak fáj a torka, a kicsiknek folyik az orra, a férfiak meg nyűgösek. Hurrá, hétvége!

Mára a helyzet annyiban változott, hogy én voltam teljesen lerobbanva, így nagyon megörültem, mikor a gyerekek, tőlük szokatlan csöndességgel órákig játszottak a szobában. Hogy gyakorlott anyaként miért nem gyanakodtam, nem tudom, valószínű, hogy az eldugult orrom miatt nem működött a szimatom.

Mindenesetre mikor bementem a gyerekszobába nem igazán örültem a látványnak: a létező összes játék, mütyür, kütyü, műanyag állat, baba, bababútor, autó szétterítve a szobában.

DIY: műanyag figurák újragondolva

 

Persze pakolni már senki sem akart, így aztán bevetettem a versenypakolós ötletemet, melyet ebben a bejegyzésben olvashatsz. És a játékok lapátolása közben, melynek legnehezebb feladata a műanyag állatkák, kinderfigurák, dinók és egyéb csecsebecsék elrakása volt, minden figurából azonnal valamilyen DIY alapanyag lett a fejemben. Így született ez a gyűjtemény.

DIY: műanyag figurák újragondolva

 

A folytatásért kattints a Napfény illata caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top