nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Ha ilyen az ágyad, jó lesz a másnapod is!

Ha ilyen az ágyad, jó lesz a másnapod is!

Nem szabad alábecsülni egy jó ágy fontosságát – a pihentető alvástól a hétköznapok is jobbak lehetnek, míg az éber hánykolódással töltött éjszakák a nappalokra is rányomják bélyegüket.
NLCafé
f Ajánlom

A megfelelő ágy kiválasztása az egyik legfontosabb dolog az életünkben – minden túlzás nélkül. Ha pihentető és megfelelő hosszúságú az éjszakai alvásunk, a hétköznapokban is jól teljesítünk majd, ha viszont fel-felébredünk, éberen hánykolódunk, a nappali teljesítményünk is romlik. Ennyire egyszerű a képet. Na de milyen az ideális ágy?

Ilyen legyen az ágyad a jobb hétköznapokért

A jó ágy elsősorban lapos és kényelmes, a gerincünk megfelelően végig tud nyúlni, ha elfekszünk rajta. Fontos, hogy ne legyen túl puha, ne süppedjen bele a testünk vagy egyes részeink. Az ágy magassága akkor megfelelő, ha ráülve, a talpainkat a talajra helyezve a térdek derékszögben állnak, ez általában nagyjából 70 centimétert jelent.

Azt se feledjük, hogy az ideális fekhely a mi saját igényeinkre szabott. Ha vásárolni indulunk, feküdjünk el az ágyon, már 5-10 perc fekvés után meg lehet állapítani, hogy valóban megfelelő lesz-e a választott fekhely.

Forrás: Huffington Post

Megosztás Facebookon